Home | Over Bijou >> | Historie, medewerkers en pers
Historie, medewerkers en pers
Bijou in de pers

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

 
Medewerkers

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

 
Historie

Bijou Moderne is een groothandel in benodigdheden voor de juwelier, horlogemaker, goud- en zilversmid. Wij verkopen een totaal assortiment van producten om sieraden mee te vervaardigen.

Hierbij valt te denken aan de volgende productcategorieën:
rijggaren, sluitingen, fournituren, batterijen, metalen, edelstenen, horlogemakers artikelen, gereedschappen, machines, poetsmiddelen, verpakkingen en presentatiemateriaal.

Bijou Moderne is opgericht in 1950 te Rotterdam als agentuur in gouden, zilveren en doublé fournituren, later is men verder gegaan met een galvano afdeling. Hier werden goederen van derden verzilverd en verguld. In de jaren ’70 zijn wij sterk gaan uitbreiden aan de groothandelsfunctie. De verkoop van fournituren en later ook gereedschappen heeft gezorgd voor verdere uitbreiding.

bijou1980

Eind jaren ‘80 is de Galvano afdeling  zelfstandig doorgegaan onder de naam Bode Plating. Sinds 1997 gaat Bijou Moderne haar derde pand in. Bijou Moderne is een familiebedrijf vanaf de eerste dag. Momenteel is de derde generatie actief binnen het bedrijf.

Elke dag zijn ruim 40 werknemers actief bezig binnen ons bedrijf. Met een totaal assortiment van 22.000 producten uit voorraad leverbaar, mag Bijou Moderrne zichzelf marktleider noemen.

De verkoop geschiedt voornamelijk via onze jaarlijkse catalogus door middel van postorder en onze webshop webshop.bijoumoderne.nl. Tevens is er een showroom aanwezig voor de machines en een winkelgedeelte voor de handgereedschappen.

Levering geschiedt alleen aan de vakhandel met geldig KVK-nummer of BTW-nummer.

 


showroom02.jpg